Servicii Contabilitate Sibiu

Activitatea DE KONT CONSULTING se desfasoara in temeiul prevederilor Legii contabilitatii si ale O.G. nr.65/1994, republicata.

  1. EVIDENTA CONTABILA – Aceasta misiune este reglementata profesional de Normele privind tinerea contabilitatii, intocmirea si prezentarea situatiilor financiare, aprobate de CECCAR (Standardul profesional nt.21).
  2. SERVICII DE PERSONAL SI SALARIZARE – Gestiunea serviciilor de resurse umane
  3. INTOCMIREA DECLARATIILOR CU CARACTER FISCAL – privind impozitul pe profit/venit, taxa pe valoarea adaugata, impozitul pe salarii, contributiile la asigurarile sociale, taxe si varsaminte la bugetul de stat, la bugetul asigurarilor sociale si la fondurile speciale;
  4. INTOCMIREA SI CERTIFICAREA BILANTULUI CONTABIL – o imagine clara si fidela a patrimonului
  5. INFIINTARE / MODIFICARE SOCIETATI COMERCIALE – toata documentatia necesara societatilor de tip SRL

DE KONT CONSULTING ​va pune la dispozitie o gama variata de servicii la tarife personalizate si adecvat raportate atat la volumul de activitate al companiei, dar si la interesele dumneavoastra. In centrul atentiei noastre sunteti dumneavoastra, astfel ne concentram in atingerea unui raport calitate / pret optim.

Pentru a solicita o oferta de pret va rugam sa accesati sectiunea Contact.

Tariful va fi stabilit dupa o intalnire si o negociere a conditiilor cu dumneavoastra. Acesta va fi constituit dupa evaluarea volumului de munca si dupa complexitatea lucrarilor si serviciilor contabile pentru care dumneavoastra ati optat

Cere oferta

Iti oferim o evaluare gratuita a serviciilor de care ai nevoie!